Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Team Fortress 2 wywala się do pulpitu i blokuje :/

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam dosyć dziwny problem z tf2.

Otóż raz po dwóch, raz dziesięciu minutach, a czasami dopiero po półgodzinie gry TF2 się minimalizuje. Dokładniej- widzę pulpit, lecą dźwięki, jak kliknę LPM to słyszę strzelanie , widzę ikonę TF2 na pasku zadań i nie mogę nic zrobić oprócz alt+f4 albo odpalenia manadżera zadań. Sprawia to, że nie da się normalnie grać, a grę mam od 2 dni dopiero i bardzo mi się spodobała :D

Próbowałem:

>aktualizacji sterów na najnowszą wersję

>Włączenie trybu okienkowego bez belki

>zmniejszać grafikę

i gówno.

Mój sprzęt (WIEM ŻE KARTA GRAFICZNA TO SZROT)

Procek i5 2.67 ghz

Karta graficzna Nvidia GeForce GTS 250

Windows 7 32-bit

Pamięć RAM: 4GB

Co można na to poradzić? :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Sprawdź spójność plików, jak nie podziała, reinstall.

Albo to wina karty.

Nie wiem czy to ma sens,

spójność sprawdziłem a reinstall chyba nie ma sensu bo błąd mam od samego początku ;(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiem czy to ma sens,

spójność sprawdziłem a reinstall chyba nie ma sensu bo błąd mam od samego początku ;(

To może być wina karty.

Opublikowano

Co ma karta do minimalizowania się gry??? -.-

Skoro błąd masz od samego początku to może znaczyć że gra się źle zainstalowała za pierwszym razem więc trzeba ją zreinstalować. Nikt ci więcej nie poradzi bo problem masz naprawdę dziwny a z samej specyfikacji komputera nic nie wynika ;) Nie klikasz może przypadkiem jakiegoś klawisza co ci minimalizuje? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...